Nieuws & agenda

Agenda

20 oktober 2021, 20:00 Zelfredzaamheid: de digitale drempels in onze maatschappij. Lezing van Eefje Op den Buysch

In Nederland wordt er vanuit gegaan dat iedereen voor zichzelf zorgt. Dat iedereen meedoet en eigen verantwoordelijkheid neemt, al dan niet met wat ondersteuning uit de omgeving. Maar deze zelfredzaamheid is niet zo vanzelfsprekend. Niet iedereen kán meedoen, en niet iedereen wíl meedoen. Digitalisering werpt drempels op.

Lezing Bèta Balie, Prinsenkwartier, Delft Meld je aan
27 oktober 2021, 13:30 Future Lab voor young professionals tijdens Data Week NL

Van 25 t/m 30 oktober vindt de Data Week NL plaats rond het thema Data Matters. Welke (toekomstige) waarde en betekenis hebben data in ondernemerschap, innovatie, samenwerking, inclusie en talentontwikkeling? Vanuit Young STT neemt Luc Baardman (Capgemini Invent) deel aan het Future Lab: een paneldiscussie over de ontwikkeling van data en digitalisering.

Paneldiscussie Den Bosch Meld je aan
7 december 2021, 10:00 Tech Summit 2021 met keynote van Rudy van Belkom

Op 7 december brengt ACT NOW ondernemers, investeerders, C-level en innovators bij elkaar tijdens de Tech Summit 2021. Het programma bestaat uit een vernieuwende combinatie van exhibition, dialoogtafels, network areas en workshops. Laat je inspireren door het laatste nieuws en ideevorming over techniek, creativiteit en innovatie. Rudy van Belkom is keynote speaker vanuit zijn expertise op het gebied van Artificial Intelligence en zijn huidige onderzoek: de impact van nieuwe technologieën op de toekomst van de democratie.

Tech Summit Breepark, Breda Meld je aan