Nieuws & agenda

Agenda

18 oktober 2024 12:00 Innovate Experience 2024

Toekomstonderzoeker Lilian de Jong is onderdeel van de interactieve expositie met een werkvorm waarbij het publiek mee kan denken over de toekomst van contact. Ook verzorgt STT een workshop waarin we gaan oefenen met toekomsten. Daarnaast zijn er lezingen, een start-up markt en volop andere projecten die maatschappelijke uitdagingen aanpakken en nieuwe samenwerkingen inspireren.

Expositie Musis, Arnhem Meer informatie
14 september 2024 19:00 De Nacht van Ontdekkingen

Ontdek mogelijke toekomsten! Tijdens dit kunst- en kennisfestival verzorgt STT een drietal lezingen waarin alternatieve toekomstbeelden worden geschetst rondom arbeid, participatie en postgroei. Op verschillende plekken in het festivalgebied ontdek je beginnende makers, jonge onderzoekers en kunstenaars.

Lezingen Hortus botanicus, Leiden Meer informatie
5 juni 2024 15:30 Lancering 'Voor niets gaat de zon op'

De relatie tussen mens, natuur en technologie zal ingrijpend veranderen. Maar hoe? De nieuwe toekomstverkenning ‘Voor niets gaat de zon op’ onderzoekt mogelijke toekomstscenario’s. Stichting Toekomstbeeld der Techniek (STT) schetst daarmee meerdere opties voor een wereld gericht op kwalitatieve groei - waar nog veel te kiezen is.

Boeklancering Groote Museum, Amsterdam Aanmelden