STT organiseert Entrepreneurship Programma

Dat de toekomst niet alleen verkend kan en moet worden, maar ook actief vormgegeven kan worden, wordt steeds duidelijker. Een ondernemende houding is tegenwoordig een belangrijke succesfactor voor innovatie en proactief creëren van de toekomst. STT organiseert voor leden en young STT'ers een (tech-based) ondernemerschapsprogramma.

Datum 11 februari 2021
Auteur STT

In 2020 zijn we gestart met het aanbieden van een ‘entrepreneurship-track’ in ons jaarprogramma. De reacties van de deelnemende Young STT’ers waren zonder uitzondering bijzonder positief. In 2021 bieden wij dit programma opnieuw aan en nu in bredere vorm: niet alleen onze Young STT’ers zijn van harte welkom. Maar ook onze leden en andere professionals uit jullie organisaties, voor wie ondernemerschap, innovatie en wendbaarheid belangrijke begrippen zijn. Deze interactie zet juist aan tot extra creativiteit. Het biedt kansen om kennis en ideeën te delen, en om te kijken vanuit een breder perspectief. 

Met het programma geven wij deelnemers de mogelijkheid om ondernemerschap te bevorderen en samen te werken aan een business idee. Dr. Dap Hartmann begeleidt het programma (https://nl.wikipedia.org/wiki/Dap_Hartmann en: Dap Hartmann (tudelft.nl)), een zeer ervaren en uiterst deskundige coach van het Delft Centre for Entrepreneurship. Zijn expertise is: Turning Technology into Business. Precies dat is ook de basis van dit STT programma: van idee naar toepassing. 

    Entrepreneurship Programma STT 2021

    De opzet van het ondernemerschapsprogramma vind je hier. 

    Informatie en aanmelden

    Neem contact op met directeur Patrick van der Duin via info@stt.nl.