Young STT meets Constantijn van Oranje op Prinsjesdag

Koninklijk bezoek voor Young STT op dinsdag 21 september. STT organiseert een speciale Q&A sessie met Constantijn van Oranje, waarin hij zijn kijk geeft op publieksvragen over technologie en toekomst. Een veelbewogen onderwerp. Nederland heeft de ambitie om in de komende jaren uit te groeien tot een sterk, relevant en onderscheidend tech-ecosysteem.

Datum 8 september 2021
Auteur STT

Vernieuwende technologie, toekomst en leiderschap

Voor Constantijn zijn technologie en toekomst aan de orde van de dag. Sinds 2016 is hij Special Envoy voor TechLeap.nl, voorheen Startup Delta. Constantijn van Oranje staat bekend als een voortvarend ambassadeur voor start- en scale-ups en vanuit deze rol maakt hij zich sterk voor het Nederlandse investerings- en vestigingsklimaat. Zijn quote loopt over van ambitie: ‘Running for European leadership in tech.’ Daarnaast is hij mede-initiatiefnemer van Startup Fest Europe en is hij Directeur 'Digital Technology and Macro Strategy' bij Macro Advisory Partners in Londen.

Uitdagende vragen, uitdagende perspectieven

Kijk je naar thema’s als groeiuitdagingen, innovatie, de energietransitie en digitale strategie: welke vragen komen naar voren wanneer young professionals samenkomen uit een diversiteit aan sectoren? Om je een beeld te geven: binnen de Young STT community is de overheidssector vertegenwoordigd, maar ook onderwijs en wetenschap, ICT, de financiële en energiesector, de industrie en maatschappelijk welzijn e.a. Interessant is bijvoorbeeld deze vraag: waarin blinkt Europa echt uit? Waarin staan wij (vanuit ons kikkerlandje) sterker dan high tech Silicon Valley en waarin liggen onze toekomstkansen? Of de vraag: hoe kunnen corporates (nog beter) duurzame samenwerkingsverbanden opzetten met startups? Hoe ‘profiteer’ je van elkaar als gevestigde organisaties en jonge, ondernemende startup teams?


Aan toekomstdenken, creativiteit en innovatiekracht geen gebrek. De Q&A staat open om te volgen via de livestream. Wil je meekijken, meld je dan zo snel mogelijk aan via info@stt.nl.

Datum: 21 September 2021
Tijd: 16.30 – 17.30 uur
Locatie: Online