Wat is de energietransitie?

Er is een klimaatakkoord en een energieakkoord. Dat is mooi maar dergelijke akkoorden bestaan uit papier en zoals bekend is papier geduldig. Wordt er voldoende gedaan om de doelstellingen uit deze akkoorden te bereiken en wat kan of moet men van de diverse partijen verwachten? Moet er een nationaal plan komen? Is er een aanpassing van regels gewenst? Of zijn andere maatregelen noodzakelijk? Over deze onderwerpen vindt op donderdag 12 oktober 2017 om 20.00 uur een discussie plaats in het kader van de Bèta Balie Reeks in het Prinsenkwartier in Delft.

Datum 2 oktober 2017
Auteur STT

Sprekers

Als sprekers treden op Kornelis Blok (Hoogleraar Energie TU Delft) en Ron Wit (Directeur Eneco). De derde spreker wordt binnenkort bekend gemaakt. Martijn van Calmthout zal als moderator fungeren.

Verdere informatie

De bijeenkomst is gratis en vrij toegankelijk.

Locatie

Prinsenkwartier, Sint Agathaplein 4, Delft

Over de Bèta Balie

De Bèta Balie is een initiatief in Delft. De TU Delft, Studium Generale, Theater de Veste, TOP Delft, Delft Design en Stichting Toekomstbeeld der Techniek bundelen hun expertise om technische en maatschappelijke uitdagingen te verbinden en verder uit te diepen. Klimaat, robotica, energie, cyberspace, slimme steden, zorg, kunst, etc., allemaal zijn ze het product van mensen en technologie. De Bèta Balie programmeert lezingen, debatten, workshops, pilotprojecten en theaterproducties om techniek, innovatie en maatschappij bij elkaar te brengen en in de praktijk te laten zien.