Première STT documentaire ‘Leren Leren Leren’

Met gepaste trots presenteren wij de documentaire ‘Leren Leren Leren’, gemaakt in het kader van de STT-verkenning over de toekomst van leren. De première van de documentaire was in het Nemo Museum Amsterdam tijdens het Toekomstfestival op 7 juni. STT werkte voor deze documentaire de afgelopen maanden nauw samen met Broosdoc Producties.

Datum 8 juni 2018
Auteur STT

Relatie mens-technologie

We filmden op een iPadschool, op een school waar ze experimenteren met robots die rekenles geven, op een universiteit waar ze aan de hand van data-analyses voorspellingen doen over het gedrag van studenten, en op een kunstacademie waar ze de toekomst van ons onderwijs vormgeven. Experts zoals professor Elly Konijn (VU), dr. Henk Oosterling (EUR), en Theo Bakker (VU) gaan dieper in op de relatie tussen mens en technologie, terwijl leerlingen, studenten, docenten en leercoaches ingaan op hun persoonlijke ervaringen met technologie.

Kijkt u mee?

Klik hier en kijk mee!

Over de documentaire

‘Leren Leren Leren’ is een film van De Stichting Toekomstbeeld der Techniek en BROOSDOC FILMS – Productie: Dhoya Snijders en Maaike Broos – Regie, geluid en montage: Maaike Broos – Camera en grading: Tess van Kooperen – Sound-design -en mixage: Michiel van der Lans. Deze video is auteursrechtelijk beschermd. De video mag niet worden opgenomen of gedownload. This movie is copyright protected. Recording and download is prohibited. Embedding however is allowed. More information: broos@broosdoc.nl.