Vacature Officemanager STT (32-36 uur)

STT voert toekomstonderzoeken uit naar nieuwe technologische ontwikkelingen en de mogelijke invloeden hiervan op de samenleving. Met onze studies en activiteiten dragen we bij aan het ontwikkelen van oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen. Voor onze organisatie zijn wij op zoek naar een proactieve officemanager (32-36 uur). N.B. De sluitingstermijn van deze vacature is verstreken.

Datum 14 juni 2022
Auteur STT

Met een groot netwerk van deelnemers uit het bedrijfsleven, de overheid en maatschappij verkent de Stichting Toekomstbeeld der Techniek (STT) al meer dan 50 jaar de invloed van technologische ontwikkelingen op de samenleving in de toekomst. 

De maatschappelijke opdracht van STT is om samen met ons netwerk te werken aan gefundeerde toekomstverkenningen, die ons helpen om geĆÆnformeerde keuzes te kunnen maken voor een betere toekomst. We weten dat we de toekomst samen kunnen vormgeven. Tegelijkertijd kan of wil niet iedereen deelnemen aan gesprekken over de toekomst. STT biedt die mensen en organisaties een stem in dit debat en faciliteert namens de samenleving tegenspraak en discussie.

Functieomschrijving

De officemanager heeft een belangrijke rol in de organisatie van STT. Je houdt je bezig met diverse administraties (met name de financiĆ«le), alle facilitaire zaken, HR-gerelateerde zaken, ondersteuning van de directeur en de verslaglegging van onder andere het Algemeen en Dagelijks Bestuur. Ook ben je aanspreekpunt voor de accountant, IT-beheerder, de pensioenadviseur en de verzekeringsadviseur. Je beheert diverse mailboxen, houdt het relatiebestand bij en houdt daarbij de AVG in de gaten. Kortom: een veelzijdige functie. 

In verband met het naderende pensioen van de huidige officemanager zijn we op zoek naar een nieuwe collega.

Functie-eisen

  • Een opleiding tot officemanager of ruime ervaring op dit vlak
  • HBO werk- en denkniveau
  • Ervaring met bedrijfsvoering en boekhouding
  • Kennis op het gebied van arbeidsrecht en verzuim
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal

Competenties

De volgende competenties zijn van belang:

  • Proactieve houding (je werkt zelfstandig, ziet kansen en handelt ernaar)
  • Plannen en organiseren (je zet plannen en projecten in beweging, bewaakt de voortgang en communiceert hier helder over)
  • Servicegericht (je bent vriendelijk, tactvol en integer)
  • Omgevingsbewustzijn (je bent op de hoogte van wat er speelt in de directe omgeving en past dit toe in je functie)

Naast deze competenties vereist deze functie een brede interesse in technologie en maatschappij, in teamverband kunnen werken en natuurlijk belangstelling voor de toekomst.

Arbeidsvoorwaarden

Kom je bij ons in dienst, dan is dat op basis van een 32-36-urige werkweek in een tijdelijk dienstverband van 18 maanden. Bij goed functioneren kunnen we deze aanstelling omzetten in een vaste aanstelling. De beloning van de medewerkers van STT is afgeleid van de cao en het functiegebouw van de rijksoverheid (zie: https://www.caorijk.nl/ en https://www.functiegebouwrijksoverheid.nl/functiegebouw). De salarisschalen voor de officemanager zijn 8-9. Er is een maandelijkse onkosten- en reisvergoeding en een budget voor het volgen van cursussen, alsmede een opname in de pensioenvoorziening van STT. Ons kantoor is gevestigd in Den Haag (Koninginnegracht). 

Aanvang werkzaamheden

Zo snel mogelijk. 

Vragen en informatie

De sluitingstermijn van deze vacature is op 27 juni 2022 verstreken. Reacties die na deze datum binnenkomen worden niet meer behandeld, maar zullen wij wel in portefeuille houden voor eventuele toekomstige functies. Motivatie en CV via e-mail aan Yolanda de Meijier: demeijier@stt.nl.