STT- Early Birds: Beyond Trendwatching

19 januari 2018

In 2018 organiseert STT iets nieuws: De STT Early Bird sessies. In deze sessies draait het erom er vroeg bij te zijn. Als we het over de toekomst hebben, praten we vaak over 2-5 jaar van nu. En over veranderingen die we duidelijk aan zien komen. Bij STT kijken we graag ver in de toekomst. Daarmee helpen we organisaties zich tijdig voor te bereiden op de toekomst en agenderen we onderwerpen die volgens ons de maatschappij van morgen gaan beïnvloeden.

Waarover?

Met onze nieuwe STT Early Bird sessies vragen we experts op het gebied van technologie en/of toekomstdenken wat volgens hen de belangrijkste opkomende (technologische) ontwikkelingen zijn waar we nu over na moeten gaan denken. Ook al weten we nog niet zeker of de ontwikkelingen door zullen zetten of niet. We gaan op zoek naar verrassingen en willen buiten de gebaande paden treden. We hopen hiermee bij te dragen aan een tijdige agendering in het publieke debat.

Wat

Een Early Bird sessie vindt uiteraard vroeg op de dag plaats. Wij ontvangen je graag met koffie en een broodje en uiteraard een inspirerende spreker.
Elke sessie bestaat uit een lezing van ongeveer 45 minuten en 15 minuten voor vragen en discussie.
De eerste sessie praten wij met dr. Filippo de Santoni de Sio over Autonomous systems – Killer systems?

Wanneer

De eerste Early Bird sessie vindt plaats op donderdag  22 februari, van 8-9u bij STT (Den Haag). Er is beperkt plaats voor deze sessies, dus meld je op tijd aan (naam en organisatie) bij projectleider Silke den Hartog als je er bij wil zijn!
Laat het ook graag weten als je op de hoogte gehouden wil worden van de volgende Early Bird sessies.

De volgende Early Bird sessies zullen dit jaar plaatsvinden op:
* donderdag 17 mei van 8-9u
* donderdag 22 november van 8-9u