Young STT: Energie is overal!

11 oktober 2016

Op vrijdagavond bubbelen we natuurlijk allemaal van de energie, er is dan natuurlijk ook geen beter moment om daar eens bij stil te staan. Tijdens de laatste bijeenkomst van Young STT op 7 oktober 2016 hebben we dat dan ook gedaan.

Energie door Chi Kung

We zijn de avond begonnen met Chi Kung, vrij vertaald betekent Chi Kung zelfs energietraining. Het is een training waar je leert om slimmer en effectiever om te gaan met je eigen lichamelijke energie huishouding. Waar bouwt de stress op in je lichaam en hoe laat je dat na een dag werken weer los? Met eenvoudige bewegingen en ademhalingsoefeningen kwamen we al heel snel in een energieke modus terecht.

Energie door gezonde maaltijd

Geen beter moment om met elkaar nog meer energie in ons te krijgen. Om in de energie modus te blijven was er een super gezonde maaltijd geserveerd. Zoals een heerlijk Bloemcool drankje met gestoofde bloemkool, rijstmelk en rauwe cacao en in-de-bonen bonbons met kikkererwten, havermout, kokos en dadels. Naast dat het lekker was, zag het er ook heerlijk uit!

Energie van de toekomst

Als afsluiter van de avond zijn we voor het project naar de toekomst van energie in de toekomst gevlogen om te kijken wat er de afgelopen 35 jaar is gebeurd in de wereld. Het was een sessie vol energie, waarbij het resultaat twee hele verschillende tijdlijnen waren.

Energieboost

Het was weer een hele leuke avond, die een enorme boost aan het begin van weekend heeft gegeven! 