Serious game-sessie De toekomst van Economie
Datum donderdag 8 november 2018
Tijd 13-17 uur
Locatie volgt
Kosten ---

Voor de verkenning naar de toekomst van economie hebben wij een serious game ontwikkelt, die helpt door voorbeelden te geven en mogelijke ontwikkelingsrichtingen te schetsen. Naast technologische ontwikkelingen worden ook maatschappelijke onderwerpen aangekaart.

We willen deze game in het najaar van 2018bij bij en met zoveel mogelijk organisaties spelen. Hiermee verzamelt STT belangrijke perspectieven voor haar verkenning en de spelers van de game maken op interactieve wijze kennis met complexe materie.

‘Investeren in een hyperloop of in een supercomputer?’ ‘Wil jij liever een pil tegen veroudering of robots die verzorgingstehuizen runnen?’ ‘En wat betekent voor onze welvaart nu en later?’ In deze game worden op interactieve manier toekomstgerichte issues aan de orde gesteld. Hierdoor kunnen organisaties zich verdiepen in mogelijke toekomstige scenario’s en wordt de toekomst bespreekbaar en voorstelbaar.

 

Je kunt de game komen spelen op 8 november of 13 november van 13-17 uur. Wil je deelnemen, meld je dan aan via denhartog@stt.nl

Je kunt ons ook uitnodigen om de game bij jou te komen spelen, bijvoorbeeld met jouw team, je afdeling of met stakeholders. We kunnen spelen met een groep van minstens 6 en maximaal 20 mensen. Mail naar denhartog@stt.nl